(英语)英语阅读理解专项及解析
-
(英语)英语阅读理解专项及解析
一、高中英语阅读理解
1
.
阅读理解
This is my son Matthew's last night
at home before college. I know that this is good
news. I feel
proud that Matthew will go
to a great school. I know that this is finest
hour. But looking at the
suitcases on
his bed sends me out of the room to a hidden
corner where I can't stop crying.
Through the sorrow, I feel a rising
embarrassment.
are parents sending
their kids off to battle zones. How dare I feel so
shocked and upset?
One
of the great gifts of my life has been having my
boys, Matthew and Johnowen. Through
them, I have explored the mysterious,
complicated bond between fathers and sons. As my
wife
and
I
raised
them,
I
have
discovered
the
love
and
loss
between
my
father
and
me.
After
my
parents'
divorce
,
I spent weekends
with my dad in Ohio. By the time Sunday came
around, I was
unable to enjoy the day's
activities because I was already afraid of the
goodbye of the evening.
Now
,
standing
among
Matthew's
accumulation
of
possessions,
I
realize
it's
me
who
has
become a
boy again. All my sadness and longing to hold on
to things are back, sweeping over me
as
they did when I was a child.
His bed is tidy and spare. It
already has the feel of a guest bed. In my mind I
replay wrapping
him in his favorite
blanket. That was our nightly routine until one
evening he said,
think I need a blanket
tonight.
the bed and think of all the
recent times I was annoyed at how late he was
sleeping. I'll never
have to worry
about that again, I realize.
For
his
part,
Matthew
has
been
a
rock. He
is
treating
his
leaving
as
just
another
day
at
the
office. And I'm glad.
After all, someone's got to be strong. I'm proud
that he is charging into the
first
chapter of his adult life with such
confidence.
(
1
)
What does the writer mean by
A. Get up.
B. Cheer up.
C. Pull up.
D. Wake up.
(
2
)
We
can infer from the passage that___________.
A. the writer is accustomed
to sleeping early
B. Matthew
doesn't get on well with his father
C. Matthew
is
ready
for
his
new
life
D. the
writer
wasn't
brave
enough
to
face
his
parents'
divorce
(
3
)
How
does the writer feel about his son's leaving for
college?
A.
Worried. B. Grateful.
C. Relieved. D.
Bittersweet.
(
4
p>
)
Which of the following could
be the best title of the text?
A. Unavoidable Goodbye
B. Sweet Memories
C.
Glorious Moment
D. Unconditional Love
【答案】
p>
(
1
)
B
(
2
)
C
(
3
< br>)
D
(
4
)
A
【解析】
【分析】本文是一篇记叙文
,作者的儿子即将去上大学,作者很不放心,感觉自
己很孤独,同时又为自己的儿子感到
骄傲。作者明白这是儿子成长道路上的必经之路,也
是父子俩不可避免的分离。
(
1
)考查词义猜测
。根据第二段中的
“There
are
parents
sending
their
kids
off
to
battle
dare I
feel so shocked and upset?”
有父母还把他们的孩子送去
战场,我怎么能如此
震惊和心烦呢?由此推断出作者是在安慰自己,高兴起来,故选
p>
B
。
(
2
)考查推理判断。根据最后一段中的
“I'm
proud that he is charging into the first chapter
of
his adult life with such confidence.
”
可知作者为自己儿子自信的开启成人生活的第一篇章,感
到自
豪,由此推断出
Matthew
对他的新生活做好了准备,故选
C
。
(
p>
3
)考查推理判断。通过阅读文章可知,作者的儿子去上大学,作者
很不放心,感觉自己
很孤独,同时又为自己的儿子感到骄傲,由此推知作者对于儿子上大
学,苦乐参半,故选
D
。
(
4
)考查主旨大意。这篇文章讲了作者的儿子即
将去上大学,作者很不放心,感觉自己很
孤独,同时又为自己的儿子感到骄傲。作者明白
这是儿子成长道路上的必经之路,也是父
子俩不可避免的分离,故选
A
。
【点评】本题考点涉及推理
判断,词义猜测和主旨大意三个题型的考查,是一篇故事类阅
读,要求考生根据上下文的
逻辑关系,进行分析,推理,概括和归纳,从而选出正确答
案。
2
.
阅读理解
Someone sent me an email urging me
to acquire a lot more resources, suggesting could
do so
much
more
good
if
I
had
an
8
or
9
figure
net
income
of
6
like
I've
been
doing
for
years.
He
claimed
to have acquired a great deal of wealth himself
and found it highly beneficial to fueling
his path with a heart.
As I consider his suggestion, I
find myself not having much
clarity(
清晰的思维
)as to what I'd
do
with
I
million
or
10
million
more
money
flowing
through
my
life.
I
put
so
much
attention
on
creativity, fulfillment, exploration,
relationships, etc. that I find it difficult to
intelligently imagine
how more
financial resources could provide extra fuel for
that, except in small ways or in ways
that aren't particularly meaningful to
me.
Lately I've been
considering what it would be like to deliberately
reduce my income for a while
and see if
I could live on much
less
,
just for the
experience. What if I capped my net personal
income at $$10,000 per year, for
instance? That isn't such a big deal to me,
though, since I already
went through a
period of low income like that during the 1990s,
and I learned that I could still do
what I love regardless of
income.
I've never
worked in a business environment-the only job I've
ever had was working for $$6
/hour
in a video game store while I was in
college. So I've never seen how larger operations
allocate
resources. That's probably why
I haven't pushed myself to acquire more. As I
mentioned in my
book.
Money
and
Your
Path
With
a
Heart
,
my
main
financial
goal
in
life
was
to
make
money
irrelevant in my
life.
I'm not interested
in building an empire. What interests me is
exploring personal growth and
sharing
what I learn along the way. In some ways I feel
that acquiring and acquiring and allocating
more resources could become a big
distraction. I'm already doing what I want to be
doing, so why
rick
distracting
myself
to
acquire
more
resources,
especially
when
I
lack
the
idea
about
how
I
should
treat
such
resources?
I
like
having
freedom
and
flexibility
,
and
I
don't
really
see
how
more
resources would meaningfully improve
that.
(
1
)
Why
did the man email the author?
A. To ask the author to
fuel his path. B. To lend some
money to the author.
C. To
share his opinion about wealth. D.
To urge the author to earn more money.
(
2
)
Whi
ch of the following can describe the author's
personality?
A.
Optimistic and devoted.
B. Independent and
cooperative.
C. Unfortunate
but positive.
D. Wealthy but hardhearted.
(
3
)
Wha
t does the underlined word
A. Limited
B. Spent
C. Increased
D. Distributed
(
4
)
The
following are true EXCEPTA________.
A. the author might be a
professional writer
B. the
author is good at designing video games
C. the author is interested in
exploring his personal growth
D. the author might be a person
who likes sharing his
knowledge
【答案】
(
p>
1
)
D
(
2
)
A
(
3
)
< br>A
(
4
)
B
【解析】
【分析】这是一篇议论文,
论述了若拥有百倍于现在的资源,你会如何提升个人
生活?
<
/p>
(
1
)考查细节理解。答根据第一段中的
“Someone
sent
me
an
email
urging
me
to
acquire
a
lot more resources,
suggesting could do so much more good if I had an
8 or 9 figure net income
of 6 like I've
been doing for years.”
可知有人给我发了封邮件,力劝我获得
更多财富资源,故
选
D
。
(
2
)考查推理判断。第
三段谈到最近我一直在考虑,如果有意减少个人收入一段时间,会
是什么样子。我只想经
历这种体验。看自己能否在收入少的情况下好好生活。比如把个人
年收入减少到
1
万美元,自己将如何生活。不过这对我来说也不算什么问题。因为在上
世
纪
90
年代,我有过一段这种低收入
生活时期,而且我已经学到,不管收入如何,仍旧可以
做自己喜爱的事情。由此可推断出
作者是一位乐观且专注的人,故选
A
。
(
3
)考查词义猜测。根据第三段中的
“That isn't such a big deal to me,
thou
gh, since I already
went
through a period of low income like that during
the 1990s”
在上世纪
90
年
代,我有过一
段这种低收入生活时期,由此推断出
What
if I capped my net personal income at $$10,000 per
year, for instance?
意思是把个人年收入
减少到
1
万美元。
“capped”<
/p>
意思是限定,故选
A
。
< br>
(
4
)考查细节理解。根据倒
数第二段中的
“As I mentioned
in my book.”
可推知作者可能是一
名作家,故
A
选项正确;根据最后一段中的
“What
interests
me
is
exploring
personal
growth
and sharing what I learn along the way.
”
可知真正令作者感兴趣的是探索个人成长,并与人一
路分享自
己所学,由此可知
C
和
D
正确,故选
B
。
【点评】本题考点涉及细节理解,词义猜测和推理判断三个题型的考查,是一篇生活类阅
读,要求考生准确掌握细节信息,同时根据上下文的逻辑关系,进行分析,推理,从而选
出正确答案。
3
.
阅读理解
A
2018
report
found
that
food
waste
would
increase
by
a
third
to
2.
1billion
tons
by
2030.
Beyond
the cost of the waste itself, thrown-away food
generates a gas that contributes to climate
change.
Home
delivery meal kits(
盒
)can
reduce food waste by more than two-thirds, but
suppliers need
to switch to reusable
packaging to make them environmentally
friendly.
Tailor-made
meal
kits
cut
waste
by
providing
people
with
precise
amounts
of
fresh
ingredients(
烹
饪
原
料
)for
chosen
recipes,
meaning
leftovers
are
minimized.
But
while
the
delivery services score well on reducing food
waste, buying the same food ingredients from
the supermarket almost always saves
energy overall simply because meal kits use so
much single-
use
packaging.
The
good
news
is
that
if
people
have
meals
that
are
tailored
for
consumption,
they won't overbuy and have less food
waste. They fine-tune the amount of food to what
they
will actually eat.
Meal kits can reduce transport
emissions(
排放
)if people go to
the supermarket less frequently.
If
people only go and buy such goods as soap and
toilet paper, they may only have to visit once
every couple of months. A delivery
truck can carry meals for a lot of people in the
neighborhood.
So dozens of car trips
might be replaced with one truck trip.
However, study found that even if
delivery meal kits reduced food waste to zero,
they would
still
use
up
more
energy
overall
than
buying
the
same
food
from
the
supermarket
unless
the
energy used for the meal
kit packaging was cut by a fifth. The packaging is
a killer if it's single-use
and thrown
away, which can make all the environmental
benefits lost. But if the packaging can be
reused, if it's glass bottles, like in
the old days, we can get some benefits.
(
1
)
Wha
t can we learn about home delivery meal kits?
can cut down on daily
expenses.
will totally
solve the problem of food waste.
can keep energy consumption to a
minimum.
will benefit the
environment with reusable packaging.
p>
(
2
)
What
does the underlined word
.
.
.
e.
(
3
)
The
author suggests carrying meals with a delivery
truck to__________.
transport emissions
more food
only
in the supermarket
n car
trip distances
(
4
)
What's the author's
attitude to meal kits?
tive.
rable.
ive.
erent.
【答案】
(
1
)
D
(<
/p>
2
)
B
(
3
)
A
(
4
)
C
【解析】
【分析】本文是一篇说明文
,套餐可以减少食物浪费,但包装是个问题。家庭送
餐包可以减少超过三分之二的食物浪
费,但供应商需要改用可重复使用的包装,使其更加
环保。
(
1
)考查
细节理解。根据第二段中的
“Home delivery meal
kits(
盒
)can reduce food waste
by
more
than
two-
thirds
,
”
家庭送餐包可以减少
三分之二的食物浪费。可以得知可利用的包装
对环保有益。故选
D
。
(<
/p>
2
)考查词义猜测。第三段主要讲述量身定制餐会降低浪费。根据
“They
fine-tune
the
amount of food to what
they will actually eat. ”
人们可以根据将要吃多少来调整
食物数量。可
知选
B
。
(
3
)考查推理判断。根据倒数第二段
“Meal
kits
can
reduce
transport
emissions(
排放
)if
people go to the supermarket less
frequently. If people only go and buy such goods
as soap and
toilet
paper
,
they may only have to
visit once every couple of months. A delivery
truck can carry
meals for a lot of
people in the neighborhood. So dozens of car trips
might be replaced with one
truck
trip.”
可知餐盒可以减少对交通排放,运送卡车可以一次给小区很多人
送餐饭,减少交
通排放。故选
A
。
p>
(
4
)考查推理判断。根据最后一段中的
“However
< br>,
study
found
that
even
if
delivery
meal
kits
reduced
food
waste
to
zero
,
they
would
still
use up
more
energy
overall
than
buying
the
same
food from the supermarket unless the energy used
for the meal kit packaging was cut by a
fifth.”
可知研究表明外卖饭盒比超市买食物会耗费更多的能源;以及
“But if the packaging can
be
reused
,
if it's glass
bottles
,
like in the old
days
,
we can get some benefit
s.”
但是如果这些
包装能够被再利用,对我们还是会有一些益
处的。作者对饭盒的使用是客观的态度。故选
C
。
【点评】本题考点涉及细节理解,词义猜测和推
理判断三个题型的考查,是一篇环保类阅
读,考生需要准确捕捉细节信息,同时根据上下
文的逻辑关系,进行分析,推理,从而选
出正确答案。
4
.
阅读理解
Two young giant-panda twins born in
the United States have returned home to China, but
are
straggling to adapt to the language
and food.
The 3-year-old
sisters, Mei Lun and Mei Huan, wens the first
surviving panda twins to be born
in the
United States, and were returned to China from Zoo
Atlanta on Nov. 5. But the pair still
understand English belter than Chinese,
and prefer American biscuits to Chinese
bread.
A zoo-keeper said
that his main concern is that the pair are so
addicted to American biscuits
that
everything they eat
—
from
bamboos to apples
—
has to
be mixed with biscuits. They even
want
to snack on (
零食
) biscuits
when drinking water.
The
zoo -keeper is trying to wean them off their
biscuit habit, gradually replacing the American
food with Chinese bread. Mei Huan is
adapting, but Mei Lun doesn't want to touch the
unfamiliar
bread.
Mei Lun is the livelier of the two,
often jumping onto the roof and hanging upside
down from a
rail,
but
her
slightly
younger
sister
Mei
Huan
is
calmer,
preferring
to
sit
still,
observe
her
new
environment and occasionally snack on
bamboo.
A
language
barrier
is
also
reported.
While
the
pair
respond
to
their
own
names,
and
understand some English phrases such as
“come here,” they don't understand the Sichuan
dialect
of Chinese.
The news caused some laughter on
Chinese social media, with some users commenting
that
the pandas would soon get used to
Sichuan's famously spicy cuisine.
(
1
)
Based on
the passage, which statement do you think is
right?
A. The
panda twins can fit in well in Sichuan.
B. The panda twins are only fond of
Sichuan
food and dishes.
C. The panda twins have been used to
the new environment very quickly.
D. It's hard for the
panda
twins to get used to the new environment
soon.
(
2
)
What does the underlined part
“
wean them off
” in
the fourth paragraph mean?
A. help them get rid of.
B. help them form.
C. help
them strengthen.
D. help them keep.
(
3
)
From the
passage we learn that of the two sisters .
A. Mei Huan mainly eats
bamboo B. Mei Lun is living
a more active life
C. Mei
Huan is not smarter than Mei Lun D. Mei
Lun is as quiet as her younger sister
<
/p>
【答案】
(
1
)
D
(
2
p>
)
A
(
3
)
B
【解析】
【分析】本文是一篇记叙文
,讲述了在美国出生的两只双胞胎大熊猫回国了,但
是却不适应国内的饮食和语言,令饲
养员很担心。
(1)
考查推理判断。
根据第一段中的
“but
are
struggling
to
adapt
to
the
language
and
food
”
可
知,这对双胞胎熊猫回国后适应语言和食物都很费力、困难
,尤其是后面的
2,3,4
段更细节
地
描述了适应这个新环境的困难。故选
D
。
(2)
考查词义猜测。根据第四段中的
“gradually replacing the American food with Chinese bread”
逐渐地用中国面包(馒头)代替美国食物,故前一句
p>
“The zoo
-keeper is trying to
wean them
off
their
biscuit
habit”
的意思
肯定是饲养员正试图让他们戒掉吃美国饼干的习惯,故此处的
wean them of
f
就可以断定为
“
去除
”
的意思,选
A
。
(3)
考查细节理解。根据倒数第三段中的
p>
“Mei Lun is the livelier of the two,
often jumping onto
the roof and hanging
upside down from a rail, but her slightly younger
sister Mei Huan is calmer,
preferring
to sit still”
可知,美轮更充满活力一点,喜欢上蹿下跳地玩耍,美奂则
更安静点,
喜欢静坐,故选
B
。
【点评】本题考点涉及细节理解,词义猜测和推理判断三个题型的考
查,是一篇故事类阅
读,考生在捕捉细节信息同时,需根据上下文的逻辑关系,进行推理
,归纳,选出正确答
案。
5
.
阅读理解
A car dealership in my hometown of
Albuquerque was selling six to eight new cars a
day. I was
also told that 72 percent of
this dealership's first-time visitors returned for
a second visit.
I was
curious. How does a car dealership get 72 percent
of its first-time visitors to return? And
how can they sell six to eight cars a
day in a declining car market?
When I walked into Saturn of
Albuquerque that Friday, the staff there didn't
know me from
Adam; yet they shared with
me their pricing policy, the profit margin on
every model, and staff
income. They
even opened their training manuals for my review
and invited me back on Saturday
if I
wanted more information.
On Sunday, the day after my second visit to the
Saturn store, my wife, Jane, and I were walking
as we frequently do. On this particular
June morning, Jane gently slipped her hand in mine
and
said tenderly,
"
I don't know if you
remember, but today's my fifth anniversary of
being
cancer-
free.
"
I
was surprised, partially because I was embarrassed
that I had forgotten
and, partially
because.... Well, I didn't know what to
do with Jane's information.
The next day, Monday, Jane went off to work
teaching school. Still not knowing what to do to
mark this special occasion, I did the
most impetuous thing I've ever done in my life: I
bought a
new Saturn. I didn't pick the
color or the model, but I paid cash and told them
I'd bring Jane in on
Wednesday at 4:30.
I told them why I was buying the car.
On Tuesday, it dawned on me that
Jane always wanted a white car. I called the sales
consultant
at Saturn, and I asked him
if he had anything white in the store. He said he
had one left but he
couldn't guarantee
it'd still be available on Wednesday at 4:30
because they were selling so fast. I
said I'd take my chances and asked him
to put it in the showroom.
Wednesday
came.
Unexpectedly,
someone
in
our
family
was
admitted
to
the
hospital.
So,
it
wasn't until 9:30
Saturday morning when we finally made our way to
the Saturn store. Jane had
never been
in a Saturn store. When we went through the front
door, the Lord took control of her
feet
and her mouth. She saw that little white Saturn
coupe all the way across the showroom floor.
She quickly passed a multi-colored sea
of automobiles, sat in the little white Saturn and
said,
"
Oh, what a pretty
little car. Can I have a new
car?
"
I said,
"
No. Not until our son
graduates from
college.
"
She
said,
"
I'm sick and tired of
driving that old Dodge, I want a new
car.
"
I said,
"
I
promise, just
three more semesters and he'll be
out.
"
Next,
Jane walked around to the front of the car. As she
looked it over, she let out the most
blood-curdling, shrill scream I'd ever
heard in 29 years of marriage.
Now, before I tell you why Jane
screamed, let me tell you what the sales
consultant had done.
He had ordered a
large, professionally engraved sign (white letters
on blue). The sign stood alone
on the
hood of the little white Saturn coupe. It said
"
Congratulations, Jane. This
car is yours.
Five
years
cancer-free.
Let's
celebrate
life.
From
Team
Saturn
"
Every
employee
at
Saturn
of
Albuquerque had signed the back of that
sign.
Jane saw it,
screamed, collapsed in my arms and cried loudly. I
didn't know what to do. I was in
tears.
I
took
out
my
invoice
(
发票
)
from
the
previous
Monday,
pointing
to
the
white
coupe,
said,
"
No, honey, this car isn't
yours. I bought you this
one.
"
I tapped the invoice
with my index
finger. Jane said,
"
No, I want this one right
here.
"
While
this conversation was going on, there was no one
in the store. The sales consultant had
arranged it so that we could share the
moment alone. Even so, it's impossible to have a
lot of
privacy
when
so
many
people
are
standing
outside
the
showroom
windows
looking
in.
When
Jane screamed and collapsed in my arms,
I saw everybody outside applaud and begin to
cry.
(
1
)
Why
did the writer visit the Saturn of Albuquerque
that Friday?
A.
He wanted to collect some raw materials for his
story.
B. He was asked to write
a report
about that car
store.
C. He was told the
car store was launching a price reduction
activity.
D. He simply wanted
to
see why the car store enjoyed so
much popularity.
(
2
)
Why
did the writer buy a new Saturn?
A. Because
his
car
was
so
old
that
he
didn't
want
to
drive
it
any
longer.
B. Because
Jane
wanted a new car for
her fifth anniversary of being cancer-
free.
C. Because he wanted
to mark his wife's fifth anniversary of being
cancer-free.
D. Because he
thought the car could be helpful to his
wife's recovery from cancer.
(
3
)
When did the
writer decide upon the white car?
A. On the next Tuesday.
B. On the first Friday.
C.
On the second Wednesday.
D. On the first Saturday.
(
4
)
How
did Jane feel when she saw the sign on the car?
A. Surprised and thrilled.
B. Angry but satisfied.
C. Shocked and frightened.
D. Skeptical but overjoyed.
(
5
)
Whi
ch of the following belongs to the most wonderful
part of this story?
A. Paying cash for a new Saturn.
B. Picking up the new car in the
store.
C. The couple's
conversation on the street.
D.
The writer's first visit to the car
store.
(
6
)
The
purpose of the writer writing this story is
________.
A. to
introduce a new type of car
B. to tell readers of his lovely wife
C. to sing high praise for a car store
D. to show his deep love for his wife
<
/p>
【答案】
(
1
)
D
(
2
p>
)
C
(
3
)
A
(
4
)
A
< br>
(
5
)
B
(
6
)
C
【解析】
【分析】本题是一篇记叙文
,作者通过给妻子买车的经历,使作者明白了这家车
店如此红火的原因。
(1)
考查推理判断。根据第二段"
I
was curious. How does a car dealership get 72
percent of its
first-time
visitors
to
return?
And
how
can
they
sell
six
to
eight
cars
a
day
in
a
declining
car
market?“
;以及第三
段中的
”When
I walked
into Saturn of Albuquerque that Friday…
"可知作
者星期五去的目的是想了解一下这家车店为何如此受欢迎,因此选
D
。
(2)
考查推理判断。根据第四段中的"
I
don't
know
if
you
remember,
but
today's
my
fifth
anniversary of being cancer-free.
"以及第五段中的
“Still not knowing
what to do to mark this
special
occasion,
I
did
the
most
impetuous
thing
I've
ever
done
in
my
life:
I
bought
a
new
Saturn. ”
可知,作
者这样做的目的是庆祝他的妻子摆脱癌症第五个周年纪念日,故选
C
。
(3)
考查细节理解。根据第
六段中的
““On Tuesday, it dawned on me that
Jane always wanted a
white car. I
called the sales consultant...”
可知,星期二,作
者突然想到,
Jane
一直想要一辆白
色的车,于是打电话给汽车销售顾问,因此作者是在在下一个星期二决定买白色汽车的,
故选
A
。
(
4)
考查推理判断。第七段讲述了作者故意隐瞒已经买车的事实,用孩子没毕业做理由拒
绝
妻子的换车的要求,再结合第八段中的
“she let out the most
blood
-curdling, shrill scream I'd
ever heard in 29 years of
marriage.”
和第十段中的
“Jane saw
it, screamed, collapsed in my arms
and
c
ried loudly. ”
的内容,可推知
Jane
看到标牌一定非常惊讶和激动,因此选
A<
/p>
。
(5)
考查
推理判断。结合全文内容可以看出提车这一部分是全文最精彩的部分,主要体现几
个方面
:
①
一进门就能看到那辆车;
②
对妻子喜爱白车的描述;
③
销售人员的做法;
④
作者妻子的反应,因此选
B
。
(6)
考查写作意
图。第一段和第二段介绍了车店生意红火,下文作者买车更是证明了这家车
店的优秀,作
者在这家店的买车经历,令妻子感到惊喜和幸福,作者对购买过程非常满
意,因此作者是
在高度赞扬这家车店,故选
C
。
p>
【点评】本题考点涉及细节理解,推理判断和写作意图三个题型的考查,是一篇故事类阅
p>
读,考生需要准确掌握细节信息,并根据上下文进行推理,归纳,从而选出正确答案。
6
.
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(
A
p>
、
B
、
C
和
D
)中,选出最佳选项。
It's almost camp season!
Summer is wonderful. Summer at one
of the following awesome camps? Even more
wonderful.
Tahosa High
Adventure Base
Location:
Ward, Colorado
People
puzzle: Tahosa's ropes courses are some of the
nation's best. Use your hands, feet and
brains to take up high-flying
challenges and overcome your fears. Fly fishing at
9,000 feet? Yes.
Fishing licenses or
experience needed? No, sir!
Choose your adventure: Go all-inclusive, where the
staff prepares meals and runs the program,
or take control and plan your perfect
week. The choice is yours.
Camp Raymond
Location: Parks, Arizona
Don't
look
down:
When
looking
up
at
the
stars,
light
pollution
is
your
enemy.
But
Camp
Raymond's
location
and
elevation
(
海拔
)
of
6,700
feet
offer
perfect
conditions
for
seeing