【英语】中考英语阅读理解真题
-
【英语】中考英语阅读理解真题
一、初三英语阅读理解(含答案详细解析)
1
.
阅读理解
As far back as he could
remember, Larry had wanted to go to Hollywood and
become a film star.
The young man's
hopes for success were broken again and again.
However, Hollywood was just
everything
to
him.
When
he
first
came
to
California?
Larry
had
decided
never
to
give
up
and
return
home without success. Therefore, he kept on
trying.
chance would come.
Larry
found
a
job
—
parking
cars
at
one
of
Hollywood's
big
restaurants.
His
pay
was
low,
but
since
the guests were kind enough to give him more
money, he managed to make a living. One
day he recognized an important film
director driving into the parking lot and getting
out of his car.
Larry had recently
heard that the man was ready to make a new
picture.
Larry got into
the car and prepared to drive it on into the lot
and park it. Then he stopped,
jumped
out, and ran over to the director.
it's
now or never if you want me in your next picture.
A lot of big companies are after me.
Instead
of
pushing
away
the
boy,
the
director
laughed,
then
wrote
something
on
a
card
and
handed it to the young
man.
Larry got a small
part in the director's next film. He was on his
way!
(
1
)
It's clear that Larry's
job
—
parking cars ________.
A. helped him make a lot of
money
B. brought him the
hope to be a film star
C.
made him fail again and again in getting into
Hollywood
D. gave him few
chances to meet stars
(
2
)
The
film director asked Larry to meet him the next day
because _______.
A. he needed a driver very much
B. Larry would become a star
C. some big companies would give him a
job
D. Larry expressed his hope in a
wise way
(
3
)
We
can learn from the story that _______.
A. the film director knew
Larry's hard experience before
B. Larry managed to be a part in the
new film
C. the job parking
cars could bring young people
everything
D. the new film
was not so important for the director
<
/p>
(
4
)
A. he gave up and returned home
B. he began to work towards success
C. he drove the director's car to
Hollywood
D. he had a long way to
go to be in the film
(
5
)
The
story mainly wants to tell us _______.
A. it was hard for Larry,
to find a job in a restaurant in
Hollywood
B. Larry was so
lucky to meet the director in the parking
lot
C. why Larry could
remember many things before
D. how Larry succeeded- in his new life
in Hollywood
【答案】
(
1
)
B
p>
(
2
)
D
(
3
)
B
(
< br>4
)
B
(
5
)
D
【解析】
【分析】本文介绍了
Larry
在好莱坞寻求机会的故事。
(
1
)推理
题。根据
Larry found a
job
—
parking cars at one of
Hollywood's big restaurant
拉
里找到了一份工作
——
在好莱坞的一家大餐馆停车
One day he recognized an important
film director driving into the parking
lot and getting out of his car. Larry had recently
heard
that the man was ready to make a
new picture
一天,他认出了一位重要的电影导演
,他
开车进了停车场,下了车。拉里最近听说这个人准备拍一张新照片
< br>
可知,
很明显拉里停车
p>
的工作是给他带来了成为电影明星的希望
,
故选
B
。
(
2
)推理
题。根据
I think it's only fair
to tell you that it's now or never if you want me
in
your next picture. A lot of big
companies are after me.
我想告诉
你现在或者永远都不会是
你想让我出现在你的下一张照片里才是公平的。许多大公司都在
追我
可知,
电影导演让拉
里第二天见他,因为拉里以明智的方式表达了他的希望
< br>
,
故选
D
。
(
3
)细节
题。根据
Larry got a
small part in the director's next film
可知,
拉里设法在这
部新电影中扮演了一个角色
,故选
B
。
(
4
)推理
题。根据
拉里在导演的下一部电影中扮演了一个小角色
可知,<
/p>
He
was
on
his
Way
是他开始走向成功
,
故选
B
。
(
5
)主旨
题。根据本文介绍了
Larry
在好莱坞寻求机会的故事可知本
文讲述
拉里是如何成
功的
——
在好莱坞的新生活中
,
故选
D
。
【点评】考查阅读理解。本文涉及细节题、推断题和主旨题,
细节题要注意从文中寻找答
案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息,主旨题需要
通读全文,了解大意之后找
出中心思想。
2
.
根据短
文内容出选择正确答案。
A
A farmer
had a brother in town who was a gardener, and his
brother had a garden full of the
finest
fruit trees. So his skill and his beautiful trees
were famous everywhere. One day the farmer
went into the town to visit his
brother, and was surprised at the trees that grew
quite well.
and you, and your children, and your
children's children will enjoy it.
Then the gardener called his
workmen and ordered them to take up the tree and
carry it to
his
brother's
farm.
They
did
so,
and
the
next
morning
the
farmer
began
to
wonder
where
he
should plant it.
I
plant
it
on
the
hill,
he
said
to
himself,
wind
might
catch
it
and
shake
down
the
delicious fruit before it is ripe. If I
plant it close to the road, passersby will see it
and take away
the apples--but if I
plant it too near the door of my house, my
children may pick the fruit.
after he
had thought the matter over, he planted the tree
behind his barn
(谷仓)
.
Time passed, but the tree had no fruit the first
year, nor the second-then the farmer called his
brother. When the gardener came, the
farmer said angrily,
useless tree
instead of a fruitful one. This is the third year
and still it brings out nothing but leaves!
The
gardener laughed and said,
How could
you expect flowers and fruit?
(
1
)
From the
passage, we can see the farmer planted the apple
tree
A. behind
his barn
B. on the hill
C. close to the road
D. near his house
(
2
)
The
underlined word
A.
挂果
B.
成熟
C.
开花
D.
成长
(
3
)
What is NOT mentioned in
the fifth paragraph?
A. What happened to the apple tree.
B. Why the farmer got angry with his
brother.
C. What kind of man
the farmer was.
D. Why
the farmer called his brother.
< br>(
4
)
Which of
the following is NOT true?
A. The farmer's brother had a garden
full of the finest fruit trees.
B. The gardener gave his brother the
best apple tree from his garden.
C. No flowers, fruit or leaves were on
the apple tree.
D. The
farmer thought his brother gave him a useless
tree.
(
5
)
What do you know from the end of the
story?
A. The
farmer moved the tree to the roadside.
B. The gardener took the tree to the
roadside.
C. The tree will
have no fruit any more.
D.
The gardener taught the farmer a
lesson.
【答案】
(
1
)
A
(
2
)
< br>B
(
3
)
C
(
4
)
C
(
5
)
D
【解析】
【分析】农民从城里的园丁
那里移植了一棵苹果树,把它种在他的谷仓后面,三
年了,果树没有长出像园丁说的那样
的果子。这是为什么呢?园丁来了一看恍然大悟。
(
1
)细节理解。根据文章第四段
So, after he had thought the matter over, he
planted the tree
behind his barn
(谷仓)
.
可知选
A
。
(
2
)词义猜测。句意:
“
如果我把它种在山上,在果
实成熟前大风会吹果树,把可口的果
实晃掉。
”
因此选
B
。
(
3
)细节理解。根据第五段可知,两年树没有结果实
;农民很生气,给哥哥打电话说他哥
哥骗他。没有提到农民是怎么样一个人,故选
C
。
(
4
)细节理解。根据第五段
This is
the third year and still it brings out nothing but
leaves!
可
知树没有开花结果,但是长有叶子。故选<
/p>
C
。
(
5
)推理判断。根据最后一段,园丁告诉农民树不结果的原因,故选<
/p>
D
,给他上了一课。
< br>【点评】阅读理解考查对篇章的把握和对细节的识别能力,答题时注意紧扣问题中的关键
< br>词,在文章中寻找答案。
3
.
根据短文内容选择正确答案。
A
Shirley
Temple, the once-famous child movie star, died at
the age of 85 on February 10, 2014.
She
was born on April 23, 1928. She was good at acting
and dancing. In 1934, she
starred
(主
演)
in
the movie
Bright Eyes
. From
then on she became famous around the world. Later
she
starred in other movies and won a
Juvenile Oscar in February, 1935.
For many Americans born in the
1930s and 1940s, Temple was not just an on-screen
star but
also a close friend in their
childhood. She was remembered by the world as
“little angle” for all
time. An
American movie star said, “Little Shirley Temple
encouraged the whole country during
the
Great
Depression
(大萧条)
.”
Shi Li and Cui Jiping are husband
and wife. They are disabled. They completed the
first Chinese
encyclopedic
(百
科知识的)
dictionary for deaf people and
people with hearing problems.
The
dictionary
includes
words
on
medicine,
education,
psychology,
law,
history
and
culture
about deaf people's
life. This book provides a learning tool for this
special group of people and it
helps
them know about the world more easily.
They spent six years and over
1,000,000 yuan on the book. They first collected
material for the
book by themselves,
then they invited a lot of experts across the
country to write.
The
book
is
warmly
welcomed
by
the
deaf.
One
of
the
readers
said,
“The
book
shows
that
we're not alone. We can
have our own way to communicat
e with
the world. ”
(
1
p>
)
From the passage we know that
Temple .
A. won a Juvenile Oscar for Bright Eyes
B. began to star in her first movie
when she was ten
C. was not
an on-screen star
D. was encouraging during the Great
Depression
(
2
)
According to the passage, Shi
Li and Cui Jiping .
A. are disabled people full of love
B. wrote many famous books
C. finished the book by themselves
D. live a very hard and poor
life
(
3
)
Which of the following is TRUE about
the book?
A. It
is the first world encyclopedic
dictionary.
B. Deaf people
can know about the world more easily with the help
of it.
C. It took them
sixteen years to finish the book.
D. It includes medicine and art about
the life of deaf people.
【答案
】
(
1
)
D<
/p>
(
2
)
A
(
3
)
B
【解析】
【分析】本文报道了名人<
/p>
Shirley Temple
、
Shi
Li and Cui Jiping
的事迹。
Temple<
/p>
曾经
著名的儿童电影明星,在
1935<
/p>
年
2
月获得了少年奥斯卡奖,在美国经济
大萧条时期,
Temple
鼓励着整个国家。
< br>Shi Li and Cui Jiping
是残疾人,他们为聋人和听力有障
碍的人编写
了中国第一本为聋人和听力有障碍的人的百科全书。
(1)细节理解题。根据
An
American
movie
star
said,
“Little
Shirley
Temple encouraged
the
whole country during the Great Depressi
on
(大萧条)
.”
可知在美国经济大
萧条时期,
Temple
鼓励着整个国家,故选
D
。
(2)推理判断题。根据
They are
disabled. They complete the first Chinese encyclop
edic
(百
科知识的)
dictionary
for
deaf
people
and
people
with
hearing
problems.
可知
Shi
Li
and
Cui
Jiping
是残疾人,他们为聋人和听力有障碍的人编写了中国第一本为聋
人和听力有障碍的
人的百科全书。故推断他么那是在帮助这些残疾人,是有爱心的,故选
A
。
(3)细节理解题。根据
This book
provides a learning tool for this special group of
people and
it helps them know about the
world more easily.
可知这本书为这群特殊人群提供了一个学习
p>
工具,并且帮助他们更容易地了解世界。故选
B
。
4
.
阅读理解
Confidence is very
important in daily life. It is helpful to develop
a healthy attitude.
If
people are more confident, they are much happier.
And they can have more chances to be
successful. Here are some suggestions
to be more confident.
Speak loudly! When you are not confident, you
can't do what you want to do well. You speak in
a voice so low that other people can
hardly hear you. Try to speak loudly in order that
people can
hear you clearly. The high
voice can help you become more
confident.
Play sports!
Physical exercise makes you tired but completely
relaxed. A strong body helps you
full
of confidence.
Encourage
yourself! Write down a list of things you did
during the day to see how many things
you have done well. Give yourself
praise for the good things you've done.
Keep a hobby! If you like drawing,
draw as much as you can. In some ways, a hobby can
make
you perfect. And it will make you
happy and confident.
(
1
)
What does
A. Attitude. B.
Confidence. C. Happiness.
D. Sadness.
(
2
)
can make you perfect, happy and confident.
A. A hobby
B. Sports C. Encouragement
D. Labour
(
3
)
What can make you tired but
strong according to the passage?
A. Travel.
B. Exercise.
C. Hobbies.
D. Reading.
(
4
)
Which suggestion is
NOT mentioned in the passage?
A. Speak loudly.
B. Encourage yourself.
C. Make progress.
D. Keep a hobby.
【答案】
(
1
)
B
(<
/p>
2
)
A
(
3
)
B
(
4
)
C
【解析】
【分析】大意
:
本文讲述信心的重要性,就如何提高信心给出了一些建议。
(
1
)词义猜测题。根据
Confidence
is
very
important
in
daily
life.
It
is
helpful
to
develop
a
healthy
attitude.
可知,信心在日常生活中很重要,它对发展
健康的态度很有益。
it
在此处
指代<
/p>
confidence
,信心,故选
B<
/p>
。
(
2
)细节题。根据
a hobby can
make you perfect. And it will make you happy and c
onfident.
可知,爱好可以是你完美,
it
会使你开心自信,故选
A
。
(
3
)
细节题。根据
Physical
exercise
makes
you
tired
but
completely
relaxed.A
strong
body
helps you full of confi
dence.
可知,体育锻炼使你累但是强壮,故选
B
。
(
4
)细节题。文章提到了
Speak
loudly!Play sports! Encourage yourself!Keep a
hobby!
但是没
提到
Make p
rogress
,故选
C
。
【点评】考查阅读理解能力,细节题和词义猜
测题是阅读理解题中常考题型。细节题要从
文中寻找答案;词句猜测题需要联系上下文,
推出词句的意思。
5
.
阅读理解
Great changes have
taken place in family life because of science and
industry
(工业)
. In the
past, when most Americans lived on
farms, the typical family had many children. In a
farm family,
parents and their children
often lived with grandparents. Usually, uncles and
aunts lived nearby.
But
when
industry
became
more
important
than
agriculture
in
American
life,
families
became
smaller because industry requires
workers who are ready and able to move off the
land and move
again whenever necessary.
And large families cannot move from place to place
as smaller families.
So, at present
people tend to have smaller families.
In the future, because of
industrialization, a typical family will be
required to move even more
often
than
now,
so
families
will
be
even
smaller.
The
typical
family
may
remain
childless
and
consist only of a man and a woman. A
small number of families may take raising children
as their
chief work. At the same time
they may also raise other people's children,
leaving those families
free to move
from job to job.
(
1
)
Which of the following
topics is discussed in the passage?
A. The development of
science and industry in America.
B. The influence of science and
industry on American families.
C. Harmful effect of
industrialization.
D. Social
problems resulting from the highly-developed
science and industry in America.
(
2
)
What
kinds of families are described in the passage?
A. Families of the past and
the present. B. Families of the present and
the future.
C. Families of
the past and the future. D. Families of
the past, the present and the future.
<
/p>
(
3
)
What
is one of the reasons that families are getting
smaller in America?
A. Children tend to leave their parents
and grandparents when they grow up.
B. People stop caring for
children.
C. The need for
workers who are able to move at any time has been
increasing.
D. Both old and
young people prefer to live by
themselves.
(
4
)
What can you infer from the
passage?
A.
Science and industry have caused thousands of
families to
split
(破裂)
.
B. Children do not live with their
parents or grandparents.
C.
Large families can hardly survive in modern
society.
D. Americans are
very choosy about their jobs.
【答案】
(
1
)
B
(<
/p>
2
)
D
(
3
)
C
(
4
)
C
【解析】
【分析】文章大意:由于工
业的发展,家庭也受到了影响,原来的家庭孩子多,
而现在的家庭孩子少,由于工业的发
展家庭会总是搬动,有的家庭只有一个孩子或者没有
孩子。
(
1
)细节
理解题,根据
Great
changes
have
taken
place
in
family
life
because
of
science and
industry
(工业)
.
可知家庭受到了科学和工业发展的影响,故答案是
B
。
(
2
)细节理解题,根据文章内容可知,短文涉及到了
过去的家庭,现在的家庭和将来的
家庭,故答案是
D
。
(
3
)细节理解题,根据
In
the
future,
because
of
industrialization,
a
typical
family
will
be
required
to move even more often than now, so families will
be even smaller.
可知对于工人们能
够随时
搬动的需求,所以家庭变得原来越小,故答案是
C
。
(
4
)逻辑推理题,根据文章内容可知,工人们可能会随时要搬家,大的家庭就没有这样
的便捷,所以大家庭就不适于生存在现代的社会,故答案是
C
。
【点评】考查阅读理解。本文
涉及细节理解题和逻辑推理题。细节理解题可以直接从文中
寻找答案;逻辑推理题需要结
合具体语境,由已知内容推出未知的可能的事实。
6
.
阅读理解
Many years ago, there
lived an old man with his three sons, Dharma,
Harrison and Keith, in a
village. The
man worked hard when he was young, so he had the
largest farmyard and the most
beautiful
house
in
the
village.
However,
his
sons
were
all
born
to
be
lazy,
which
made
him
disappointed. He was worried that his
sons would use up his money and starve to
death.
One day, the old
man came up with a plan. He called his sons and
said to them,
sons. There is lots of
hidden gold in the land at the farmyard. If you
work together, you may find
it.
In a wish
to find out the gold, his sons worked hard from
the morning to the evening digging
and
digging
all
through
the
land.
Three
days
had
passed,
but
they
didn't
find
what
they
were
looking
for.
They
got
frustrated
and
angry.
They
decided
to
give
up
and
returned
to
ask
their
father.
father to
the sons.
Off went the
sons. Soon the whole once useless land was rich
crops.
(
1
)
What do
we know about the old man?
A. He was the richest in his village.
B. He was unable to feed his
family.
C. He loved
daughters more than sons. D. He was
quite successful as a farmer.
(
2
)
Why
did the old man ask his sons to dig the land?
A. He was too old to do it
himself.
B. He didn't have
money.
C. He decided to
teach his sons an important lesson.
D. He didn't want other people to set
foot on his land.
(
3
)
Why
did his sons agree to dig the land?
A. They wanted to help
their father. B. They wanted to
grow their own crops.
C.
They didn't want to be lazy any more.
D. They wanted to find the hidden gold.
(
4
)
Wha
t can we learn from the end of the story?
A. The old man had achieved
his goal.
B. The three sons
were still as lazy as before.
C. The sons were quite angry with their
father.
D. The old man was
still worried about his sons.
【答案】
(
1
)
D
(<
/p>
2
)
C
(
3
)
D
(
4
)
A
【解析】
【分析】文章大意;从前有
一个老人,有三个儿子,但是三个儿子都很懒惰,于
是老人想了一个办法,告诉他的儿子
,他们地里埋藏着财宝,于是儿子们就翻遍了左右的
地,但是啥也没有找到。老人在翻过
的地上种上庄稼,说这才是真正的珍宝。
< br>(
1
)细节理解题,根据文章内容
The man worked hard when he was
young, so he had
the largest farmyard
and the most beautiful house in the
village.
可知老人是一个
成功的
农民,故答案是
D
。
(
2
)逻辑推理题,根据
This is the
real gold, my sons,
可知,老人这样做
的目的是为了
给孩子们上一课
,
故答案是
C
。
(
3
)细节
理解题,根据
In
a
wish
to
find
out
the
gold,
his
sons
worked
hard
from
the
morning to the evening digging and
digging all through the land.
可知,儿子们为了找到金
子而使劲地挖地,故答案是
D
p>
。
(
4
)逻辑推理题,根据文章内容可知,儿子们把地翻好了,他能种庄稼了
,所以他的目
的也就达到了,故答案是
A
。
【点评】考查阅读理解。本文
涉及细节理解题和逻辑推理题。细节理解题可以直接从文中
寻找答案;逻辑推理题需要结
合具体语境,有已知内容推出未知的可能的事实。
7
.
阅读理解
I felt very sad not to
be able to get the ticket to the film Titanic last
Friday. I learned in the
newspaper
that
tickets
could
be
bought
at
the
cinema
box
office
in
Richland
Hills
every
day
between
10
:
00 a.m. and
4
:
00 p.m. Because I work
from 9
:
00
5
:
30 p.m., the only
time I could go to the cinema was
during my 45-minute lunch time. It is a pity that
the cinema is
on the other side of the
town, and the bus service between my office and
Richland Hills is not
very good. But if
you are lucky, you can make the
round
(往返)
trip in 45
minutes.
Last Monday I
stood at the bus stop for fifteen minutes, waiting
for a bus. By the time I saw one
coming
around the corner, there was not enough time left
to make the trip-so I had to go back to
the office. The same thing happened on
Wednesday. On Thursday my luck changed, I got on a
bus
right away and arrived at the
cinema in twenty minutes. But when I got there, I
found a long line
of people at the box
office. I heard one man say he had been waiting in
line for fifty-five minutes.
I found
that I would not have enough time to wait in line.
I caught the next bus and went back
across the town.
Then on Friday I understood my only hope was to
make the trip by car. It was not cheap, but I
felt it would be worthwhile to see the
film. The trip by car only took 10 minutes, but it
felt like
one hour to me. When I
reached the cinema, I was delighted to see that
nobody was waiting in
line. But I
quickly found out that it was because they had
already sold out all the tickets.
(
1
)
It
seems that the writer of the story works
.
A. in a small
town
B. in Richland Hills
C. on a
farm near the town
D. at a bus service centre
(
2
)
The
writer tried to go to the cinema to buy a ticket,
but he really go there .
A. five times
B. four times C. three
times D. twice
(
3
)
The
underlined word
A. sure
B. sorry C.
surprised D.
pleased
(
4
)
What's the best title for the
story
?
A. How to get a ticket
B. Tickets sold out
C. A wonderful film
D. The way to the cinema
【答案】
(
1
)
A
(<
/p>
2
)
D
(
3
)
D
(
4
)
B
【解析】
【分析】主要讲了作者坐公
交车去城镇买电影票时发现票已经全部卖完。
(
1
)细节题。根据
It
is a pity that the cinema is on the other side of
the town
可知遗憾的是
电影院在城镇的另一边,所以作
者在一个小城镇工作,故选
A
。
(
2
)细节
题。根据
The same thing happened on
Wednesday. On Thursday my luck changed, I
got on a bus right away and arrived at
the cinema in twenty minutes.
星期三也发生了同样的
事
情。星期四我的运气变了,我马上上了公共汽车,二十分钟后到了电影院,所以作者去
了
两次,故选
D
。
(
3
)推断题。根据
nobody
was
waiting
in
line
p>
可知没人排队买票,所以作者是高兴的,
delighted
意思是高兴的,即
pleased
,故选
p>
D
。
(
4
)主旨题。根据全文可知主要讲了作者坐公
交车去城镇买电影票时发现票已经全部卖
完,故选
B
。
【点评】考查阅读
理解。本文涉及细节题、推断题和主旨题三种常考题型,细节题要注意
从文中寻找答案;
推断题需要联系上下文,推断出需要的信息;主旨题需要通读全文,了
解大意之后找出中
心思想。
8
.
阅读理解
Bill:
My
favourite
book
is
The
Chronicles
of
Narnia
:
The
Lion,
the
Witch
(女巫)
and
the
Wardrobe
(魔衣柜)
by
C.S, Lewis. It's about four children who find a
magical
(神奇的)
land
inside a wardrobe. A witch makes the land winter
forever, The children help save the
magical land from the witch with the
help of Aslan, a great talking lion. The
children become
leaders. But then they
come back to our world ... until their next
journey in Narnia.
Eric: I
like reading The Magic School Bus written by
Joanna Cole best. The magic school bus
can go everywhere, even inside the
human body. I like Arnold, a boy in Ms.
Frizzle's class. He's
really funny and
he's always afraid.
Grace:
One of my all-time favourite books is Ugly by
Donna Jo Napoli. It's the story of an ugly
young
duck.
It's
a
little
sad,
but
after
you
finish
reading
it,
you'll
want
to
read
it
again
and
again. The way Donna Jo
Napoli writes is special, and you can really get
inside the characters'
heads. It sounds
like music when it's being read to
you.
Sally: My favourite
book is Bloomability by Sharon Creech. It's about
a girl whose parents are
always on
the move. Then she is suddenly taken to
Switzerland by her aunt and uncle, away
from her family. Interested? Then read
this book!
Jane: My
favourite book is Nancy Drew
Mystery
(疑案)
Stories by
Carolyn Keene. I have
read it about
four times! It is about a girl who loves solving
mysteries, and she finds a statue
that
whispers. Well, I'm not going to tell you the
story. I'll let you read it by
yourself.
(
1
)
In
Bill's favourite book, four children fight against
________________.
A. a lion
B. a witch C. a
wardrobe D. a
duck
(
2
)
When finishing reading Ugly, readers
may feel a little ________________.
A. afraid
B. sad
C. excited
D. nervous
(
3
)
Sally's favourite
book is written by ________________.
A. C.S. Lewis
B. Joanna Cole
C. Donna Jo Napoli
D. Sharon Creech
(
4
)
Tina is
interested in special journeys, so she may like to
read ________________.
A. Ugly B. Bloomability
C. The Magic School Bus D. Nancy Drew
Mystery Stories
(
5
)
Bloomability and Nancy
Drew Mystery Stories both tell stories about
________________.
A. a girl B. a
magical land C. a young duck
D. a school
【答案】
(
1
)
B
p>
(
2
)
B
(
3
)
D
(
< br>4
)
C
(
5
)
A
【解析】
【分析】主要讲了
Bill
、
Eric
、
Grace
、
Sally
和
Jane
最喜爱的书。
(
1
)细节
题。根据第一个表格
It's
about
four
children
who
find
a
magical
(神奇的)
land